Завтра відбудеться засідання виконавчого комітету

21 лютого о 09:00 годинi вiдбудеться засiдання виконавчого комiтету Iрпiнської мiської ради.  Про це повідомляється на офіційному сайті міськради.

На розгляд членів виконкому винесено наступні питання: про проект рішення “Про внесення змін до рішення 26-ї сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання від 22.12.2016 року № 1694-26-VІІ “Про міський бюджет м. Ірпінь на 2017 рік”, про затвердження графіку запланованих поїздок міського голови за кордон на 2017 рік, про затвердження калькуляції на проведення робіт з установлення загальнобудинкових лічильників, які виконуються КП “Ірпіньводоканал”, у відповідності до рівня економічно обґрунтованих витрат, про зобов’язання проведення перевірки щодо сплати відновної вартості зелених насаджень власників та користувачів земельних ділянок тощо.

Всього на розгляд запропоновано близько двадцять питань. Серед них – питання відділу містобудування та архітектури, комунальних підприємств “Ірпіньзеленбуд” та “Ірпіньжитлоінвестбуд”.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Виконавчий комiтет – Перелік питань на засідання виконавчого комітету”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.