Плешко: Ірпінь – місто-волонтер

Сьогодні, у День пам’яті героїв Небесної сотні, в Ірпені дякували тим, хто допомагав тримати оборону на Євромайдані три роки тому, і хто сьогодні допомагає захисникам України на східному кордоні. В Ірпінській міській раді відзначили волонтерів, громадян із активною громадянською позицією, а також підприємства, організації та їх трудові колективи за активну участь у підтримці бійців у зоні АТО.

“Мені дуже приємно, що Ірпінь зібрав найбільше на Київщині необхідної допомоги для військових у зоні АТО, а також для мешканців прифронтових територій. Про це офіційно було повідомлено на рівні області. Завдяки спільним зусиллям і потужній підтримці лише нещодавно ми надіслали в Авдіївку більше 12 тон допомоги. А скільки всього було за майже 3 роки – незлічити”, – наголосив перший заступник ірпінського міського голови Дмитро Христюк.

Загалом понад півтори сотні людей, цілих родин і організацій отримали подяки від імені мера Ірпеня Володимира Карплюка, громадської організації “КРІР” та Громадської ради учасників АТО.

“Я пишаюся нашим містом. Хочу сказати, що Ірпінь – це місто-волонтер. Велика вдячність кожному з вас! Разом ми робимо велику справу”, – звернувся до учасників заходу депутат Ірпінської міської ради Максим Плешко.

Символічно, що поруч із волонтерами сьогодні грошовими преміями були відзначені ветерани Другої світової війни, яким виповнилося 90 і більше років.

Фото Володимира Шилова

Bookmark the permalink.

Comments are closed.