Студенти Фіскального університету вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні

Сьогодні студенти Фіскального університету вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні. Про це повідомляється на офіційному сайті вишу.  Біля Меморіалу пам’яті, адміністрація університету згадали про всіх, хто віддав своє життя впродовж останніх років, вшанували хвилиною мовчання загиблих, а після – поклали квіти.

Крім того,  курсанти факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції вшанували пам’ять студентів, які загинули за Україну. Серед них – Максимов Дмитро В’ячеславович. Були покладені квіти та запалені лампадки до меморіалу, що розташований біля центрального корпусу Університету.

Нагадаємо, що у ці дні відзначається річниця трагічних подій на Майдані Незалежності, коли під час Революції Гідності з 18-20 лютого було поранено більш як 1000 людей, загинуло понад 100 протестувальників. Сьогодні ми називаємо їх Небесною Сотнею. Вони гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей. “Небесна Сотня” своїм життям здобули свободу для мільйонів українців і дали шанс отримати нову демократичну правову державу.

 Вічна пам’ять та слава Небесній сотні Майдану!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.