Завтра відбудеться сесія Ірпінської міської ради

Завтра, 23 лютого 2017 року, о 10:00 годині в залі засідань міської ради відбудеться засідання двадцять восьмої сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання. Про це повідомляється на сайті міськради. 

На розгляд сесії винесено понад сто питань, зокрема: про добровільне об’єднання територіальних громад міста Ірпеня та сіл Бузова, Гурівщина, Любимовка, Буча, Хмільна Київської області; про розгляд електронної петиції щодо заборони вирубки зелених насаджень в місті Ірпінь; про створення Комунального закладу “Ірпінський науково-творчий ліцей “Лідер”; про затвердження структури та штатної чисельності структурних підрозділів відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради; про затвердження акту прийому-передачі документації Ірпінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірпінської міської ради (код ЄДРПОУ 33082876) правонаступнику службі у справах дітей та сім’ї Ірпінської міської ради; про затвердження програми проведення нормативної грошової оцінки земель у м. Ірпінь на період 2017-2020 роки; про розробку оновленої нормативної грошової оцінки земель міста Ірпінь Київської області тощо.

Також депутати розглянуть питання щодо затвердження нових програм чи внесення змін до діючих, а саме: про внесення змін до Програми розвитку та удосконалення організації харчування вихованців дошкільних та учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Ірпеня, селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське на 2016-2020р., затвердженої рішенням сесії Ірпінської міської ради від 21.01.2016 року №414-7-VІІ; про затвердження Програми розвитку системи освіти м. Ірпінь на 2017-2021 роки; про затвердження Програми стимулювання вчителів ЗНЗ м. Ірпеня на 2017-2021 р.; про затвердження Міської комплексної програми “Онкологія” на 2017-2021 роки; про затвердження Місцевої комплексної програми “Боротьба з туберкульозом в м. Ірпінь, селищах Ворзель, Гостомель, Коцюбинське на 2017-2021 роки”; про внесення змін до рішення Ірпінської міської ради від 17.12.2015 року №170-5- VІІ “Про затвердження Комплексної Програми розвитку галузі культури в м. Ірпінь на 2016-2020 роки” та інших.

Планується розглянути низку питань фінансового управління, комунальних підприємств “Контроль благоустрою міста”, “Ірпіньжитлоінвестбуд”, управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства, відділу містобудування та архітектури, відділу економіки.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Міська рада – Перелік питань до сесії” (http://imr.gov.ua/perelik-pitan-do-sesiji).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.