Чи варто народжувати у Ворзелі?

Досить часто ірпінські дівчата – майбутні мами задаються питанням: де народжувати? скільки це коштуватиме? та які мають бути умови?

Відомий в Ірпені блогер Маріель Славська, яка останнім часом висвітлює роботу місцевих навчальних та медичних закладів, поїхала до пологового будинку у місті Ворзель. Не зважаючи на різні коментарі в соціальних мережах та чутки на вулиці, найкращий варіант – переконатися в усіх аспектах особисто, відвідавши заклад.

Першим кабінетом, де опинились кореспонденти із завідуючою пологового будинку Тетяною Миколаївною, стала операційна, де відбувається процес, відомий як кесарів розтин (у разі потреби). Нещодавно тут зробили ремонт та поповнили обладнання новими технологіями.Наступним кроком стала палата №6 (подібна до інших), де проведено капітальний ремонт із сучасними комфортними умовами: окремий душ, плазма, кондиціонер та можливість перебувати разом з чоловіком. Одним словом – Європа!У пологовому будинку працює досвідчений анастезіолог, проте, на жаль, всього один. За словами завідуючої закладу, він буває практично на усіх пологах. Він живе у столиці, тому добратися швидко і вчасно (міські затори) не завжди вдається.

“Сьогодні усе необхідне обладнання є завдяки мерії, волонтерам та меценатам. Переживати з такого приводу не варто” – говорить Тетяна Миколаївна.

Для багатьох людей нонсенс – у пологовому відсутня власна дитяча реанімація! Завідуюча запевняє, що у будинку немає кабінету, який називався б “реанімацією”, в основному з причин невеликої площі закладу, проте всю необхідну допомогу миттєво надають лікарі. Санвузол чистий та постійно прибирається, тож переживати з цього приводу майбутнім мамам не доведеться.“Кожен член колективу є патріотом своєї справи, будь-кому подзвонити вночі – обов’язково візьме трубку” – розповідає завідуюча.
Персонал пологового будинку щиро дякує Ірпінську міську раду за протягнуту руку допомоги та запрошує усіх бажаючих до надійних рук найкращого персоналу Приірпіння.

Детальніше у відеосюжеті: 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.