Горгану і Стариковій повідомили про громадські слухання в Коцюбинському

21-го лютого депутати Коцюбинської селищної ради офіційно зареєстрували листи-повідомлення голові Київської обласної державної адміністрації Олександру Горгану та голові Київської обласної ради Ганні Стариковій. Таким чином, депутати проінформували високопосадовців про перенесення громадських слухань щодо СІЗО в Коцюбинському на 10 березня.

“Ми також зазначили причину перенесення громадських слухань: у зв’язку з виданим розпорядженням Ольги Матюшиної та її ігнорування ініціативи депутатів провести слухання 18 лютого. Сподіваємось, Олександр Горган та Ганна Старикова з розумінням поставляться до перенесення громадських слухань і завітають в наше селище, аби почути думку мешканців. Громада проти СІЗО в Коцюбинському”, – зазначила депутат Коцюбинської селищної ради Катерина Ющенко-Корбут.

Нагадаємо, що депутати Коцюбинської селищної ради виступили з ініціативою провести слухання 18 лютого, проте Коцюбинський селищний голова Ольга Матюшина проігнорувала цю пропозицію, і, попри неодноразові письмові звернення та зібрані підписи коцюбинців, видала розпорядження щодо проведення громадських слухань 10 березня.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.