Завтра в Ірпені відбудеться Всеукраїнська спартакіада серед депутатів

187835310_1916469905194878_3928813687640810775_n

22 травня на центральній площі Ірпеня відбудеться обласний етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів. Про це повідомляє пресслужба Ірпінської міської ради.

За словами організаторів учасники змагатимуться між собою у грі у волейбол, настільний теніс, футзал, шашки та шахмати. Ігри проходитимуть на базі ДЮСШ, Шахово-шашкового клубу та школи №12.

 «А поки депутати мірятимуться силою, на центральній площі Ірпеня міські спортивні клуби влаштують велике спортивне свято для гостей та мешканців міста. Там будуть показові виступи, невеликі турніри і, звичайно, приємні подарунки. Тож запрошую депутатів усіх рівнів до нас в Ірпінь! А команді депутатів Ірпінської міської ради доручаю активно готуватися і достойно представити нашу громаду на цих почесних змаганнях. Тримаймо кулаки за Ірпінь разом!», – прокоментував Ірпінський міський голова Олександр Маркушин

 Варто зазначити, що у 2017 році, коли Ірпінь теж приймав Спартакіаду, у загальному заліку наша команда посіла п’яте місце серед тринадцяти команд. А депутат Ірпіньради Петро Король здобув перемогу серед чоловіків з дартсу.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.