«Ecosoft» підтримує розвиток спорту в Приірпінні

photoeditorsdk-export-2021-05-19T183351.846-1024x524

Компанія «Ecosoft», центральний офіс та виробництво якої розташоване в Ірпені, виступила спонсором двох масштабних спортивних заходів, які відбулися цими вихідними – відкритої першості з мотокросу спортивно-технічного клубу «Сона» та міжнародного веломарафону «GRVL200 – Ірпінь». У компанії переконані: спорт, здоровий спосіб життя та їхня пропаганда в наш час дуже потрібні суспільству.

photo_2021-05-19_16-52-12-1024x682

Як одна з провідних українських компаній, що займаються виробництвом фільтрів для води, «Ecosoft» забезпечила учасників мото- та велозмагань подарунками, які допоможуть їм пити чисту і смачну воду, не забруднюючи довкілля. Це – фільтри зворотного осмосу, фільтри-глечики та еко-пляшки для води. Крім того, компанія «Ecosoft» подбала й про безпеку, надавши організаторам і учасникам заходів маски та антисептичні засоби власного виробництва.

«Спорт – це здоров’я. Чиста і безпечна вода – це теж здоров’я. Тому ми завжди дуже раді підтримувати такі заходи та їхніх учасників. Радію, що в Приірпінні проходять спортивні змагання такого масштабу. Це вражає!» –підкреслив СЕО компанії «Ecosoft» Андрій Мітченко.

photo_2021-05-19_16-52-13-2-1024x682

Нагадаємо, в червні минулого року «Ecosoft» підтримав відкриту першість СТК «Сона» з мотокросу, яка проводилася вперше. Компанія, зокрема, забезпечила всіх спортсменів своїми антисептиками та захисними масками.

Також торік під час реконструкції інфекційного відділення Ірпінської міської лікарні «Ecosoft» за власний рахунок установив там систему очищення води, покрив витрати на встановлення вікон і дверей та неодноразово передавав лікарні захисні маски й антисептик. Крім того, компанія сформувала спільне з учасниками бізнес-спільноти «CEO Club Ukraine» замовлення на захисні костюми, маски й рукавички для медзакладів. У квітні Андрій Мітченко передав інфекційному відділенню Ірпінської лікарні 200 захисних костюмів для лікарів.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.