Замість селища — Коцюбинська народна республіка?

Наш гість — депутат Ірпінської міської ради Богдан Слюсаренко, який відповів на запитання «Правди Ірпеня» і розповів, як працюється в екстремальних умовах інформаційного протистояння в Коцюбинському

— Ви вперше обрані депутатом. Чи подобається Вам нова діяльність?

— Не можна сказати, що робота цікава, швидше — трудомістка, якщо до цього поставитися серйозно. Депутатська діяльність — складна робота, яку не цінують люди. Тим паче, що давно поширена думка: все, що робить депутат — він робить для себе. При цьому на виборах за нього голосують, але відразу після виборчого процесу довіра падає. То ж робота складна морально, доводиться долати дуже багато негативу.

— Яке у Вас, жителя Коцюбинського, бачення конфлікту, що процвітає?

— Це окремий випадок у всій Україні. Крім того, що виникли ЛНР і ДНР, виникла ще Коцюбинська народна республіка… Так склалися обставини, що селищний голова О. Матюшина — виходець з Донецької області, то ж методи впливу, які застосовуються нею, — звідти ж. Наші люди до подібних методів не звикли. На сьогодні блокується робота селища, дискредитується робота депутатського корпусу. Ситуація в Коцюбинському не змінюється протягом декількох місяців. А від цього страждають люди.

Протягом останніх кількох місяців загострюються проблеми, одна з яких — відсутність цвинтаря. Селищний голова постійно, практично щодня, стикається з цією проблемою. Діючий Романівський цвинтар обслуговує Коцюбинське, однак проблема стоїть гостро — селищу необхідне офіційне місце поховання.

— Проблема дитсадків у селищі обговорюється давно. Яка нині ситуація стосовно цього питання?

— Ольга Матюшина не перепідписує договір щодо будівництва дитсадка по вул. Коцюбинського. Проект практично готовий, але питання, пов’язані з договором на цей рік, нині не вирішуються. Хоча від цього залежить будівництво садочка якраз у 2016 році. Селищний голова заморозила основні питання Коцюбинського. Політичні ж запити поки що не отримують відповідей.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.