Міграційна служба запустила онлайн-чергу на оформлення паспортів

 

Пілотний проект запроваджений сьогодні, 4 лютого, у Києві. На офіційному веб-сайті Державної міграційної служби України введено в дію новий сервіс — онлайн-чергу на оформлення паспортів.

Як повідомили УНІАН у прес-службі ДМСУ, послуга працює в тестовому режимі і доступна лише для отримання двох послуг — оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон і паспорта громадянина України у формі картки (для осіб, які досягли 16-річного віку і оформляють паспорт уперше).

Наявність електронної черги вдосконалить процес прийому громадян у підрозділах, зробить його більш прозорим і більш зручним, а також буде вдосконалюватися організація роботи підрозділів, — зазначили у відомстві. То ж нині у громадян є три варіанти, як потрапити на прийом за електронною чергою: записатися онлайн (доступно на найближчі два тижні), записатися безпосередньо в підрозділі (доступно на найближчий місяць) або ж отримати талон у поточну чергу (на найближче доступний час протягом дня).

В ході тестування електронна система буде вдосконалюватися з урахуванням побажань громадян, після чого введення електронної черги почнеться у всіх підрозділах на території України.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.