За підтримки інвестиційної групи «MOLODIST» відбудеться форум «БУДІВНИЦТВО ТА ДЕВЕЛОПМЕНТ 3.0»

318F118C-7537-4FA0-AB71-346785F9F7DA

У вівторок, 26 жовтня за підтримки інвестиційної групи «MOLODIST» відбудеться форум «БУДІВНИЦТВО ТА ДЕВЕЛОПМЕНТ 3.0» BuildingConstructionForum 3.0. Організовують форум Конфедерація будівельників України, Ukrainian Real Estate Club та Pro.Property. Про це повідомляють на офіційному сайті інвестгрупи.

Форум «БУДІВНИЦТВО ТА ДЕВЕЛОПМЕНТ 3.0»  – професійна платформа для спілкування всіх, хто залучений до сфери нерухомості та будівництва. А саме – будівельних та девелоперських компаній, виробників будматеріалів, архітекторів, інженерів, консультантів, маркетологів та спеціалістів суміжних сфер, що працюють на будівельному ринку, а також представників фінансових установ та банків.

Модератором панельної дискусію на тему: «РОЗВИТОК МІСТ ТА ГРОМАД, УСПІХ СИНЕРГІЇ» виступить СЕО інвестиційної групи «MOLODIST», голова Інвестиційної ради Ірпеня – Карплюк Володимир Андрійович 

На форумі будуть обговорюватись ВСІ ЗМІНИ ТА НОВИНИ ЗА ОСТАННІЙ РІК, А ТАКОЖ:

– Пряме та відкрите спілкування представників влади з професійною спільнотою
– Аналітика та новели законодавства 
– Доповіді лідерів та провідних фахівців
– Дискусії щодо нових технологій та майбутнього галузі

Рєстрація  за посиланням: https://bit.ly/2WwRSOs

Форум BuildingConstructionForum 3.0 проходитиме в місті Київ, вул. Велика Житомирська, 2А, готель Intercontinental Kiev 

Відвідати Форум наживо буде можливо лише для вакцинованих, або тих, хто має негативний результат ПЛР-тесту, що зроблений не пізніше 72-х годин до дня заходу.

Для невакцинованих та тих, хто не має результатів ПЛР-тесту Конфедерація будівельників пропонує приєднатися онлайн – під час реєстрації учасники зможуть обрати пакет QUARANTINE.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.