З нагоди професійного свята ірпінські освітяни взяли участь в обласному урочистому заході

Нещодавно в Київському палаці дітей та юнацтва пройшов обласний урочистий захід для освітян Київщини під гаслом “Віват, Учителю, віват!”. Місто Ірпінь було представлено делегацією у складі 12 освітян на чолі з начальником управління освіти і науки Олегом Білорусом.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Управління освіти і науки ІМР у соцмережі.

Захід організовано Департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та Київською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки України.

“Цей святковий захід став своєрідним фіналом обласного фестивалю, присвяченого всім категоріям працівників системи освіти, який розпочався 30 вересня. Місто Ірпінь було представлено делегацією у складі 12 освітян на чолі з начальником управління освіти і науки Олегом Білорусом”, – йдеться у повідомленні.

Серед дев’яти педагогів області, які підготували переможців всеукраїнських етапів конкурсу- захисту науково- дослідницьких робіт Малої академії наук України та предметних олімпіад, були відзначені педагоги закладів освіти міста Олег Горовий – учитель географії Ірпінської загальноосвітньої спеціалізованої школи №12 та Богдан Пацай – вчитель математики Ірпінського НВО “ІЛІТ- МАН”.

Нагадаємо, що педагог з Ірпеня Діна Тимошенко-Ушакова потрапила у номінацію Наталії Мосейчук “Вибір серцем”.

З усіх вчителів, які подали заявки, журі обрало 12 номінантів. Проголосувати за них ви можете, зареєструвавшись на сайті ТСН. Подарунком від ведучої у 2019 році стане грошова винагорода 70 тисяч гривень та поїздка у Дубай на освітній форум Global Teacher Prize. Переможця буде оголошено 5 жовтня на офіційній церемонії нагородження.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.