Педагог з Ірпеня потрапила в номінацію Наталії Мосейчук “Вибір серцем”

Вчитель логопедії, дефектології, корекційно-розвиткової роботи у ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м. Ірпеня Діна Тимошенко-Ушакова є однією з 12 претентентів на номінацію Наталії Мосейчук “Вибір серцем”.

“Я потрапила в народне голосування в номінації Наталії Мосейчук “Вибір серцем”. Буду вдячна за підтримку!”, – зазначила Діна Тимошенко-Ушакова.

З усіх вчителів, які подали заявки, журі обрало 12 номінантів. Проголосувати за них ви можете, зареєструвавшись на сайті ТСН. Подарунком від ведучої у 2019 році стане грошова винагорода 70 тисяч гривень та поїздка у Дубай на освітній форум Global Teacher Prize. Переможця буде оголошено 5 жовтня на офіційній церемонії нагородження.

Довідка. Право на освіту – соціальний проект ТСН за кураторства Наталії Мосейчук, покликаний пришвидшити реформи в галузі освіти. У 2019 році Наталія Мосейчук, куратор премії вчителів Global Teacher Prize Ukraine, як і минулі два роки, оголосила власну номінацію “Вибір серцем”.

Мета цієї номінації – знайти вчителів, які знаходять час, сили та натхнення і навчають маленьких пацієнтів у медичних установах. Право на освіту має кожна дитина! Незалежно від того, здорова чи перебуває на лікуванні.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.