Цього року на освіту в Ірпені виділили 40 мільйонів

Загальний обсяг видатків на ремонти, розширення та модернізацію закладів освіти в Приірпінні складе за результатами 2019 року понад 40 мільйонів гривень. Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV з посиланням на  04597.com.ua.

Зокрема, йдеться про те, що на сьогодні в навчальні заклади вже вкладено 39 млн грн, а до кінця року сума може збільшитися до 45 мільйонів.

Як відомо, при підготовці до нового навчального року були проведені масштабні ремонти і реконструкції в низці ірпінських закладів освіти. Так, у школі №15 проводилася заміна покрівлі та сходів.

З початку вересня розпочалися заняття в новому Ірпінському академічному ліцеї. У приміщенні зробили ремонт, збудували туалетні кімнати, придбали меблі та сучасне обладнання.

Крім цього, напередодні нового навчального року повністю утеплили будівлю Ірпінської школи №1, встановили там енергоощадні вікна, а навколо території закладу поставили огорожу. У школі №2 капітально реконструювали їдальню, облаштували вхідну групу шкільної будівлі, замінили вікна в актовій залі, провели утеплення, встановили новий паркан. У школі №17 відбувся капітальний ремонт холу і спортзалу, заміна комунікацій.

Оновлення перед початком навчального року було здійснено за кошти Ірпінського міського бюджету і в школі №18 у Коцюбинському: там замінили вхідні двері, розширили їдальню, облаштували просторий хол і новий навчальний кабінет, встановили нові вікна в спортивній залі та в класах, закупили обладнання за концепцією Нової української школи.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.