Юні ірпінці взяли участь у Ході Гідності

24 серпня, у День Незалежності України, 19 вихованців танцювального колектив “Galaxy dance” м. Ірпеня на чолі з керівником Наталією Гончар прийняли участь у масштабному дійстві – “Хода Гідності”. Про це повідомляється на офіційній сторінці у Facebook Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

“Білий колір став своєрідним дрескодом події. За задумом режисерів “Ходи Гідності” білий колір в цей день символізував чистоту помислів і намірів. Саме тому сотні дітей білосніжною гамірливою юрбою заповнили Алею Героїв Небесної Сотні, тримаючи у руках білі квіти, прапорець та синьо-жовті стрічки”, – йдеться у повідомленні.

За словами танцювального колективу і їх керівника, захід був надзвичайно зворушливим, емоції від події переповнювали як і дітей, так і їх керівників.

Нагадаємо, цього року був новий формат святкування 28-ї річниці Незалежності України – без військового параду, без військової техніки і без жодної команди від верховного головнокомандувача до військових. Його назвали Ходою Гідності. До нього долучилося близько 300 військовослужбовців, рятувальники, поліцейські, вчителі, медики, а також родичі загиблих в зоні проведення ООС. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.