Є ліміти для МайстерЕнерго: Коцюбинське вже сьогодні могло би бути у теплі законно

Сьогодні НАК “Нафтогаз України” надала компанії-теплопостачальнику “МайстерЕнерго” номінації постачання обсягів природного газу. Таким чином у селищі вже зараз міг би повноцінно, а головне – у межах закону стартувати опалювальний сезон. Про це кореспондентам “Правди Ірпеня” повідомив керівник “УкрОпт “МайстерЕнерго” Валентин Мілюков.

“Сьогодні близько 14:00 МайстерЕнерго отримала ліміти на газ. Але всім відомо, що доступу до котелень у нас зараз немає. Про це ми написали офіційний лист на Київоблгаз, попередили, що нараховані ліміти зараз не можемо використовувати”, – зазначив Мілюков.

 

Варто зазначити, що на разі з ініціативи Коцюбинської селищної голови Ольги Матюшиної відповідно до ухвали Шевченківського районного суду м.Києва котельні перебувають під арештом та передані на зберігання УЖКГ “Біличі”. За словами керівника Валентина Мілюкова, для того, щоб компанія змогла забезпечити теплом селище, потрібно, щоб суд передав їх на зберігання “МайстерЕнерго”. Коли відбудеться розгляд цієї справи за апеляцією “МайстерЕнерго” поки що невідомо.

 

Нагадаємо, що кошти для часткового погашення боргу “МайстерЕнерго” перед Нафтогазом виділила Ірпінська міська рада: 1,7 млн. для відшкодування різниці у тарифах та 1 млн. грн був виділений як аванс на опалення комунальних установ Коцюбинського, що перебувають на балансі ІМР.

 

На сьогодні за офіційним повідомленням Київоблгазу селищі Коцюбинському у кількох котельнях невідомими особами за підтримки місцевої влади було варварськи зірвано попереджувальні знаки та пломби і самовільно відновлено газопостачання, що є грубим порушенням Правил безпеки і створює загрозу життю та безпеці мешканців, а також може призвести до техногенних наслідків.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.