Які зміни передбачає оновлений Генеральний план Ірпеня?

В Ірпені запланували будівництво 6 нових шкіл, 14 дитячих садочків, появу заповідної території площею 466 гектарів. Такі зміни передбачені в оновленому Генеральному плані Ірпеня, який у п’ятницю, 30 листопада, представили на громадських слуханнях в Ірпінській міській раді. Про це повідомляє 04597.com.ua Сайт міста Ірпеня. 

Відповідно до пояснювальної записки та основних показників, кількість зареєстрованого населення в Ірпені станом на сьогодні становить 53 тисячі осіб. Перспектива збільшення кількості населення до 2038 року – 75 тисяч.

Передбачається збільшення площі багатоквартирної забудови на 15%. Натомість, зростання показника громадської забудови складе більше 30%. Сюди входять нові школи, садки, офісні та торгові центри.

Фото взято з сайту 04597.com.ua Сайт міста Ірпеня.

Цікаво, що оновленим генпланом передбачається багатократне збільшення заповідних територій міста з 2 гектарів (Криничка) до 466 гектарів. Також передбачається значне розширення медичних установ міста. Так, у Генплані є наявна перспектива збільшення кількості ліжок в лікувальних закладах з 190 до 785. Поліклініка має зрости з 984 до 1924 відвідувань за зміну.

Фото взято з сайту 04597.com.ua Сайт міста Ірпеня.

Крім того, в Ірпені поруч із заправкою КЛО має з’явитися нове сучасне пожежне депо.

Читайте також: В Ірпені передадуть 25 гектарів у лісову зону

Bookmark the permalink.

Comments are closed.