У Фіскальному університеті відбувся Перший регіональний бізнес-форум IG Forum

Сьогодні у Фіскальному університеті відбувся Перший регіональний бізнес-форум IG Forum. Захід проводився для власників малого та середнього бізнесу, а також авторів інвестиційних проектів і поділявся на два напрямками: Бізнес та Інвестиції. Про це повідомляється на сайті вишу. 

Участь у заході взяли заступник голови Ірпінської міської ради Олена Чернявськазаступник голови Ірпінської міської ради Олена Чернявська, Надзвичайний і Повноважний Радник-Посланник Грузії в Україні Давід Бочорішвілі, ректор навчального закладу Павло Пашко та проректор з міжнародної діяльності та інвестицій Дмитро Ковальчук.

Надзвичайний і Повноважний Радник-Посланник Грузії в Україні Давід Бочорішвілі розповів, що навчався в Україні та планує сприяти збільшенню в університеті студентів із Грузії. “Україна та Грузія співпрацюють у різних галузях, і в сфері торгівлі, у сфері туризму, в освітній сфері, наразі навіть налагоджується співпраця у будівельній. Тому, знаково, що багато грузинів навчалися в Україні, я і сам закінчив український заклад вищої освіти. Останніми роками тенденція зменшується, але я особисту буду сприяти збільшенню студентів із Грузії у вашому університеті”, – наголосив Давід Бочорішвілі.

По завершенню бізнес-форуму, організатори наголосили, що це перший захід в університеті, але не останній. “Це однозначно не останній захід у стінах вашого університету і я можу повідомити, що ми оголошуємо ярмарок вакансій для студентів вашого навчального закладу. Найактивніші братимуть участь у наших заходах і залучатимуться до всіх ініціатив міста, що стосується розвитку підприємництва. Дякуємо за співпрацю”, – підсумувала Ірина Огороднікова.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.