Як вижити в «Пісочниці»?

На цих вихідних редакція «Правди Ірпеня» завітала до відомого в соціальних мережах місця відпочинку «Пісочниця».

Спробуємо об’єктивно оцінити місце відпочинку:

Отже, плюси:

1)      Демократичні ціни.

2)      Місця для активного відпочинку: волейбольна сітка, стіл для тенісу.

3)      Можливість з’їхати з вітерцем з високої гірки прямо в воду.

Мінуси:

1)      Молодий, не дуже компетентний персонал: надзвичайно довго приносять рахунок, а решту зі 100 грн. (при сумі 15 грн.) тричі перераховують на калькуляторі!

2)      Редакцію вигнали з приміщення Фан-зони, аргументуючи це тим, що працює тільки літня площадка. Варто врахувати жахливу спеку на вулиці. Бажання посидіти в приміщенні з кондиціонером було абсолютно виправдане.

3)      Кількість парасольок, що ховають від сонця не дорівнює кількості столиків, на прохання поставити над нашим столиком парасольку, раз вже вигнали нас із приміщення з кондиціонером, отримали негативну відповідь: «Парасольок більше немає!».

4)      Немає цивілізованого берегу, потрібно спускатися в озеро відразу на глибину зі східців, що унеможливлює, крім інших факторів, відпочинок тут з дітьми.

5)      Щодо самої розрекламованої гірки, то все можна побачити на фото – вона з дерева і накрита бігбордом… На перший і останній погляд – це тільки для сміливців…

6)      Основним продуктом тут є алкоголь. Ми побачили його абсолютно на кожному столику! Важко сказати, наскільки безпечним є вживання алкоголю на відкритому сонці з подальшим пірнанням з брутальної гірки в глибоке озеро.

Висновок: «Пісочниця» – місце виключно для активної молоді, де можна пограти з друзями у волейбол чи теніс. Залишається не дуже приємний присмак оригінальної «наливайки».

DSCN3541

DSCN3546

DSCN3550

DSCN3551

DSCN3569

DSCN3575

DSCN3580

DSCN3584

DSCN3590

Bookmark the permalink.

Comments are closed.