Як одружені чиновники проводять час із футзалістками

Вихідний день  футзалістки «Біличанки» провели у «Grand Admiral Club» у компанії одружених чоловіків з Ірпінської міської ради.

Відомо, що саме чиновники покликали дівчат «на сік» та зіграти товариський матч.

На сайті «Біличанки» гарно розписана сама гра: «Дівчата стрімко почали матч і вже на другій хвилині зусиллями Павленко Олени відкрили рахунок. Асистувала їй Прокопенко Аня. Чоловіки кинулися відігруватися і це вдалося Плешко Максиму – керуючому справами Ірпінської міської ради. За декілька хвилин Павленко Олена оформила дубль після пасу Дубицької Ірини.  Цей почин підтримала друга четвірка  і Соломаха Віка після чудової передачі Поліщук Марії ввігнала третій м’яч. Така впевнена гра трохи розслабила дівчат, і навпаки завела їхніх суперників. Чоловіки значно додали обертів і спочатку Власенко Сергій – слідчий ірпінської міліції сквитав один гол. А за мить секретар міськради Денисенко Юрій, який дуже активно грав на вістрі атак самоврядовців зрівняв рахунок. Одразу ж Павленко Олена з пасу Мартинюк ще раз вивела «Біличанку» вперед.  Але не надовго , бо Сербін Валентин швидко зрівняв рахунок, а потім ще раз забив Власенко.  Це стало переломним моментом у матчі, адже дівчата, що кинулися відігруватися двічі наразилися на гострі контратаки і Чернилевський Віталій –голова ГО «Правозахисна група «Адвокат» збільшив відрив до двох голів. Так завершився перший тайм.

Другий пройшов не менш напружено, але не на таких  високих швидкостях . Давалась взнаки втома після першого тайму і спека. Дівчата атакували більше, а їх суперники організовано  оборонялися і гостро контратакували. Вдало включився у гру журналіст «ЕСПРЕССО ТВ» Єгор Чечеринда. На повну потужність працював воротар чоловіків Олександр Короленко – заступник голови  ГО «ПГ «Адвокат».  Він , як кажуть тягнув все! І часто починав контратаки,  які закінчилися голами Власенка – двічі і Сербіна. На ці випади біличанки відповіли голами Прокопенко і Павленко -2. А крапку у матчі поставив Максим Плешко.  Він і відкрив, і оформив остаточний рахунок  гри».

Дівчата після матчу поділилися, що наступного сезону гратимуть під прапорами Ірпеня, з яким об’єднується Коцюбинське. Вони також відзначили той факт, що вперше їм вдалося зіграти з представниками ірпінської влади, і їх вразила манера поведінки та спілкування  самоврядовців – по-людськи, на рівних і з повагою. Спортивний результат  матчу для дівчат відійшов після цього на другий план.

До речі, чоловіки домовилися зустрітися з дівчатами ще раз. Як пишуть, to be continued…

11037153_830968170328995_812408477331583196_n

11536026_830968096995669_6025520766787680652_n

Bookmark the permalink.

Comments are closed.