Будьте обережні! По вулицях ходить нечисть!

im578x383-Аваков5Поки в Києві обіймаються з новими поліцейськими, наші міліціонери ловлять всіляку нечисть на вулицях Ірпеня та Бучі.

Нещодавно «Магнолія-ТВ» повідомляла, що в Ірпені затримали банду автокрадіїв, які за допомогою спеціального приладу для відкриття сигналізації скоювали крадіжки особистого майна з автомобілів громадян.

Правопорушниками виявились раніше судимі, уродженці Луганської та Хмельницької областей, які відслідковували потенційних жертв на автостоянках супермаркетів, банківських установ, біля кафе. Шляхом сканування автомобіля електронним пристроєм вони відкривали двері авто та викрадали звідти цінні речі, документи та гроші.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або позбавлення волі на строк до п’яти років.

У цей час у Бучі двоє невідомих у балаклавах жорстоко побили, пограбували та піддали тортурам 55-річну жінку. Напад стався близько 23:00 в одному з будинків на вулиці Тургенєва. Жінка перебувала в будинку одна. Невідомі залізли через вікно. Вони зв’язали, жорстоко побили жінку, зламали їй руку і застосовували тортури – палили її праскою, щоб вона розповіла, де в домі лежать гроші “, – розповів представник МВС Київської області.

Однак, дивом жінці вдалося вирватися і викликати міліцію. “Поки злочинці відволіклися, жінка встигла вибратися на вулицю через вікно в туалеті і побігла до сусідки, де і викликала міліцію”, – розповів представник МВС Київської області.

Жінку із закритою черепно-мозковою травмою, гематомою голови, опіками 2-3 ступеня спини і закритим переломом кістки правої руки доставили в лікарню.

Особи злочинців та їхнє місце знаходження поки не встановлено.

Нападникам загрожує позбавлення волі від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

1349014150_34

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.