​​Як доглядати за шкірою під час тренувань?

Доглядати за собою завжди приємно. Ці прості правила зроблять тренування ще кориснішим, позбавлять від відчуття сухості і запалень на обличчі.

  1. Перед тренуванням

За робочими турботами дівчата часто забувають про перший крок – змити макіяж. А хтось взагалі свідомо фарбується перед заняттями. Не варто забувати, що на тренуванні ми пітніємо, а косметика забиває пори і ускладнює потовиділення. Невеликий тюбик гелю для вмивання поміститься в будь-якій сумці. Хлопцям, до речі, теж не завадить змити з лиця пил. Після очищення обов’язково скористайтеся зволожуючим тоніком- це дозволить уникнути почервоніння.

2. Під час тренування

Головне правило – не торкатися обличчя руками. Не забувайте про кількість мікробів на руках після контакту з тренажерами. Промокнути обличчя можна рушником або паперовими серветками. 

❗ Якщо у вас довге волосся, не забувайте їх збирати. 

3. Після тренування

Фахівці радять не зловживати гелями для душу. Шкіра і так отримала стрес під час тренування. Важливо добре освіжити тіло, змити піт і пил, а якщо тренування було в басейні – то і хлор. Після цього обов’язково скористайтеся зволожуючим засобом – після контакту з водою шкіра нерідко пересихає.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.