Ірпіньводоканал нагадує порядок подачі показників

КП “Ірпіньводоканал” нагадує про необхідність передачі показників в/лічильника 1 раз у місяць з 20-го числа по перед останній робочий день за поточний місяць. Це зумовлено тим, що в останній день проводиться закриття місяця і після 5-го числа наступного місяця буде відображено нарахування за попередній період.

Якщо показники будуть внесені на початку місяця, то нарахування згідно з програмою буде показане аж в наступному місяці.

В будинках, які оснащені загальнобудинковими в/лічильниками та квартирними в під’їздах, контролер в кінці місяця знімає фактичні показники. Якщо в/лічильник в помешканні, то у Вас є можливість передавати їх за номером (067) 219-84-80 по Viber або смс по цьому ж телефону або (04597) 62-833 абон відділ.

Комунальне підприємство просить споживачів ставитись з розумінням до роботи контролерів та надавати доступ до приладів обліку, адже контрольне зняття показників допомагає отримати максимально прозорі та коректні дані для розрахунку.

Якщо з якихось причин вас немає вдома у цей час, самостійно передавайте коректні показники лічильників будь-яким зручним для вас способом.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.