Вони працюють в Ірпені – КП “Ірпінькомунікаціясервіс”

Два роки тому в Ірпені було створене комунальне підприємство “Ірпінькомунікаціясервіс”. Це соціально орієнтований оператор комунікаційних послуг для населення, який пропонує пільгові тарифи не тільки учасникам АТО і родинам загиблих на сході України, а й усім працівникам комунальної сфери.

“Нами розроблені соціально-орієнтовані тарифи для жителів Ірпінського регіону, зокрема, розроблений тариф “Комунальний працівник” і це дає можливість підключатись працівникам комунальної сфери  до послуг нашої компанії за більш лояльною ціною. Адже в Ірпені нема такого тарифного плану  у інших провайдерів, який би охоплював працівників комунальної сфери”,- розповів начальник відділу продажу Андрій Вікторов.

Учасник АТО Марко Мельник зазначає, що користується інтернетом Х-net і йому зробили достатньо зручні умови для користування, а саме низький тариф. Свого часу Марко шукав провайдера з пільговими тарифами для учасників АТО. В результаті або не було програм для учасників бойових дій, або різниця було мінімальна, що не було сенсу робили якісь зміни.

Комунальне підприємство взялось забезпечувати ще один напрямок, за який не брався жоден присутній в регіоні провайдер, – проведення цифрового кабельного телебачення у приватний сектор. Для того, щоб забезпечити людям нову можливість доступу до інформації, інженери використали сучасні технології і об’єднали інтернет і телебачення в одному оптоволокні.

За словами Артема Калічки, директора  КП “Ірпінькомунікаціясервіс”, за час роботи підприємства в Ірпені було покладено 50 км. оптоволокна  в Ірпені і 20 км. оптоволокна в Ірпінському регіоні.

“Після першого етапу, коли ми побудуємо стабільний сервіс в Ірпені ми плануємо вийти на самозабезпечення, а після цього в планах робота не тільки в Ірпені, але і в Київській області” – зазначив Артем.

Детальніше – в сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.