Представники центру зайнятості Ірпеня відвідали виправний центр у Коцюбинському

Керівник Ірпінського міського центру зайнятості Петро Левчук та начальник відділу активної підтримки безробітних Олеся Гончар провели зустріч з трудовим колективом державної установи “Ірпінський виправний центр (132)”, що у Коцюбинському. Про це повідомляється на офіційній сторінці центру зайнятості у соцмережі.

Зустріч проведено з метою надання комплексу соціальних послуг у розв’язанні проблеми зайнятості трудового колективу у ситуації запланованого масового вивільнення працівників.

Під час зустрічі працівників ознайомили із вимогами законодавства щодо порядку вивільнення, актуальними вакансіями, послугами, що надає служба зайнятості, правами і обов’язками осіб, які звертаються за допомогою в працевлаштуванні.

“Увагу присутніх акцентували на можливості отримання нової професії та підвищення кваліфікації за направленням служби зайнятості, зокрема отримання ваучера для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці, сприяння у започаткуванні власної справи – адже саме такі форми роботи є найбільш ефективними у випадках, коли відсутня підходяща робота”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, працівникам установи дали зрозуміти, що вони не залишаться сам на сам зі своєю проблемою, а за допомогою служби зайнятості та активізуючи власні зусилля, вони зможуть реалізувати своє право на подальшу трудову діяльність. На всі запитання присутні отримали вичерпні відповіді та подякували за те, що можуть розраховувати на допомогу та підтримку від служби зайнятості.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.