Володимир Карплюк: мої опоненти піаряться на об‘єктах, які створила наша команда

Володимир Карплюк зняв відеозвернення до опонентів, у якому заявив, що цьогорічна передвиборча кампанія на 95 окрузі має увійти в історію, а може і в – анекдоти. В цьому зверненні він розповідає про те, що всі 34 опоненти намагаються піаритися на його прізвищі та на об’єктах, які він і його команда створили в Ірпені.

“На Центральній площі ставлять палатки і роздають агітки проти мене. У наших парках, які так люблять критикувати мої опоненти, вони ж самі відкривають свої штаби. На нашій новій набережній вони знімають свої перевиборчі ролики. Ще «креативніше» виступив пан Нагребельний – він пафосно кличе мене провести дебати на стадіоні «Чемпіон», який наша команда створила практично з нуля. Я можу назвати десятки причин, чому ці дебати не можуть відбутися. Але є одна головна – вони неможливі, бо пан Негребельний просто не встигне до завтра вивчити державну мову”, – розповідає кандидат у народні депутати Володимир Карплюк.

Читайте також: Карплюк заявив про погрози стосовно нього та його команди.

Володимир Карплюк закликає: “Шановні кандидати, займіться реальною роботою. Зробіть хоч щось. Наприклад, приберіть округ від того агітаційного сміття, яким ви засмітили наші міста і села. Ви підете після виборів, а нам тут жити”.

Детальніше – у зверненні:

Звернення до опонентів

Цьогорічна передвиборча кампанія на 95 окрузі має увійти в історію, а може і в – анекдоти! Подивіться, більшість з 34-ох моїх опонентів намагаються піаритися на моєму прізвищі та на об’єктах, які ми разом з моєю командою створили в Ірпені. Зокрема, на Центральній площі ставлять палатки і роздають агітки проти мене. У наших парках, які так люблять критикувати мої опоненти, вони ж самі відкривають свої штаби. На нашій новій набережній вони знімають свої перевиборчі ролики…Ще «креативніше» виступив пан Нагребельний – він пафосно кличе мене провести дебати на стадіоні «Чемпіон», який наша команда створила практично з нуля. Я можу назвати десятки причин, чому ці дебати не можуть відбутися. Але є одна головна – вони неможливі, бо пан Негребельний просто не встигне до завтра вивчити державну мову. Шановні кандидати, займіться реальною роботою. Зробіть хоч щось. Наприклад, приберіть округ від того агітаційного сміття, яким ви засмітили наші міста і села. Ви підете після виборів, а нам тут жити. #вибори #95округ #Карплюк #парламент #потрібен_свій #Ірпінь #Боярка #Вишневе #Ворзель #Гостомель #Білогородка #Коцюбинське #ВерховнаРада #реальна_робота #нові_обличчя_в_нову_раду

Posted by Володимир Карплюк on Thursday, July 18, 2019
Bookmark the permalink.

Comments are closed.