Інформація про підозру Карплюку – фейк опонентів

Кандидату в народні депутати України по 95 округу Володимиру Карплюку не вручали, не оголошували повідомлення про підозру у вчиненні жодних злочин. Інформація про це є провокацією з боку політичних опонентів, поширена виключно у ЗМІ та не підтверджена на сайті Генпрокуратури України.

“Політичні опоненти кандидата Володимира Карплюка розуміють, що він лідирує на виборах по 95 округу, опереджаючи свого найближчого суперника на понад 20%. Це унеможливлює чесну перемогу опонентів Карплюка і вони в інформаційних конвульсіях намагаються будь якою ціною дискредитувати лідера перегонів. Вони не посоромилися запустити цей фейк у ЗМІ в день, коли Карплюка спіткала тяжка родинна біда – сьогодні померла його рідна сестра”, – повідомили у прес-службі.

“Жодних повісток до прокуратури, поліції та будь-яких інших правоохоронних органів Карплюк не отримував, “вкиди” в медіа про неіснуючу “підозру” є вигадкою. Станом на сьогодні на сайті Генеральної прокуратури України відсутня будь-яка інформація про будь-який виклик Карплюка до ГПУ. Ми віримо, що Генпрокуратура не втручатиметься у хід виборчого процесу і з допомогою процесуального тиску братиме участь у боротьбі з лідером виборчих перегонів. ”, – наголосили у прес-службі Володимира Карплюка.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.