Володимир Калачов: я підтримую Володимира Карплюка на виборах за добрі справи і позицію

Колишній командир в/ч 3796,  що знаходиться в смт. Коцюбинське, Володимир Калачов підтримує на виборах кандидата у народні депутати Володимира Карплюка за добрі справи та позицію і закликає до цього всіх жителів 95 округу.

“Скоро вибори. Перед жителями 95 округу стоїть важливе питання вибору кандидата. Я пропоную вибрати Володимира Карплюка. Його, бо я, як житель Коцюбинського, хотів би, щоб було в нас  як в Ірпені, або навіть краще. Хочу подякувати Володимиру Андрійовичу за допомогу картографічному центру Міністерства оборони, а саме за його зусилля по технічному оснащенню  центра, створення  спортивних містечок фізичної підготовки офіцерів і допомозі в житловому благоустрої офіцерів”, – розповідає Володимир Калачов.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.