З 1 жовтня стартує монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг

З 1 жовтня стартує монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг. У зв’язку з цим, Управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради просить пільговиків надати номер мобільного телефони до 01.09.2019 року для отримання пільги у грошовій формі – готівковій чи безготівковій.

Буде діяти дві системи надання пільг у грошовій формі – готівкова і безготівкова.

Пільги в безготівковій формі надаватимуть усім пільговикам в автоматичному режимі, через “Ощадбанк”.

Для цього “Ощадбанк” вестиме у відповідних автоматизованих системах обліку банку персоніфікований облік пільговиків та коштів, які будуть надходити на рахунок для виплати пільг – для кожного пільговика індивідуально.

Після того “Ощадбанк” здійснюватиме переказ коштів на рахунки управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг на підставі договорів, що укладаються між ними та “Ощадбанком”.

Пільги в готівковій формі призначатимуться усім охочим пільговикам на підставі поданих особисто заяв до органів соціального захисту населення.

Управління буде формувати щомісяця до 25 числа реєстри пільговиків для виплати пільг у готівковій формі та передаватимуть їх до Міністерства соціальної політики.

Після чого Міністерство, опрацювавши отримані реєстри, надсилатиме їх до “Ощадбанку” та переказуватиме зазначеному банку кошти для виплати монетизованих пільг. 

Таким чином, кошти надходитимуть на особисті рахунки пільговиків, їх можна буде зняти з власного рахунку в будь-який час.
За детальнішою інформацією звертайтеся за адресою: м. Ірпінь, вул. Д.Попова, 26-Б, кабінет № 14, контактний телефон 04597-56-4-60.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.