Власник провайдера “Бест” побажав своїм клієнтам захворіти раком

Власник інтернет-провайдера “Бест” Олексій Зіневич побажав клієнтам своєї компанії захворіти на рак. Це викликало шок у відомого українського блогера та телеведучого Володимира Петрова, який живе в Бучі та змушений користуватися послугами інтернет-монополіста.

Володимир Петров поведінку керівника “Беста” охарактеризував, як “колхозная глупость”: “Живу в Буче, пользуюсь интернетом от Бест. Это контора с мусорской крышей. Дождь, снег – интернет падает как жигуль на лысой резине. Звоню им периодически, говорю им, что они конченные. Сегодня получил подтверждение этого факта. Директор Беста пришел в пост про Маккейна рассказывать мне про рак и про геополитику. Алекс Бест, если у меня будет рак, я его вылечу, а вы свою колхозную глупость уже не вылечите”.

Користувачі Facebook також висловили невдоволення “колгоспним” стилем спілкування власника інтернет-провайдера та підтримали блогера Володимира Петрова: “Классно Владимир вы его опустили. Осталось этого Петуха в жизни проучить за такие высказывания».

Власника інтернет-провайдера “Бест” Олексія Зіневича пов’язують з земельним скандалом у місті Буча, де Зіневич будує будинок на місці вирубаного лісу. Активіст Віктор Бархоленко звинувачував Зіневича у незаконному заволодінні кількома земельними ділянками в Бучі.

Також Олексія Зіневича звинувачували в організації побиття голови Коцюбинської ТВК Людмили Демченко.
Зіневич володіє телеканалом “Погляд”, який, на думку журналістів, фінансується мером Бучі Анатолієм Федоруком за рахунок незаконно проданих ділянок у Лісовій Бучі. Фактично, мова йде про відмивання коштів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.