Ігор Оверко: скоро в “Колібрі” лунатиме веселий дитячий сміх

“Скоро тут лунатиме веселий дитячий сміх”, – посміхається керівник будівельної компанії “Синергія” Ігор Оверко, демонструючи журналістам “Правди Ірпеня” хід будівництва нового комунального дитячого садочка “Колібрі” розташованого на території житлового комплексу “Синергія 3” в Ірпені.

Про хід будівництва

Будівництво ДНЗ  “Колібрі” – це доволі сміливий виклик для компанії. Минулого року ми запропонували міській владі проект.  Нам пощастило, ми виграли тендер і взяли на себе серйозні зобов’язання. Відомий архітектор Дмитро Ткач розробляючи  проект “Колібрі”, виклав своє бачення, а “Синергія”  додала свої ідеї і вже разом ми створили доволі яскравий дитячий проект. Оцінити сьогодні щось складно, ще багато роботи, адже тривають оздоблювальні роботи, облаштовується територія, споруджуються на вулиці павільйони, але хочу запевнити, що ми використовуємо виключно екологічні та  безпечні матеріали. Будинок будується виключно за сучасними технологіями. Такими ж безпечними будуть і меблі і предмети інтер’єру. Яскравий дизайн, просторі  ігрові кімнати, спальні, вбиральні, кухня, службові кімнати для персоналу, – перераховує Ігор Іванович, – я впевнений, нашим діткам у “Колібрі” буде весело й затишно. Вірю, що малеча, із задоволенням щоранку буде поспішати до свого улюбленого садочка.

Про співпрацю з іншими компаніями

Нам багато допомагають. Наприклад, історія з бруківкою. “Синергія” замовила для подвір’я ДНЗ “Колібрі” бруківку, але таких яскравих кольорів на фабриці в палітрі не було. Підприємство  швидко відреагувало і заради “Колібрі” вони зупинили на два дні лінію на виробництві і виготовити для нас бруківку зовсім  іншої  палітри. Тут справа не в коштах. Тут інше, – це потрібно для дітей. Мені дуже приємно, що я не один переймаюся будівництвом. Всі до кого звертаєшся, подають руку допомоги. Це дуже приємно.

Про унікальність проекту “Колібрі”

Двохповерхове  приміщення “Колібрі” розраховане на 240 дітей. Передбачено створення 8 груп, в кожній віковій групі буде по дві. В садочку буде великий актовий зал, спортивний зал, буде “фіто” та “соляна” кімнати для профілактики дихальних шляхів.

Великим успіхом цього проекту є те, що в садочку передбачені окремі приміщення для проведення гуртків – іноземні мови, малювання , хореографія. Це робиться для того,  щоб поєднати всі важливі складові Діти-Батьки-Успіх. Дітки отримають більше можливостей для свого розвитку, батьки будуть задоволені, а садочок за рахунок комерційної складової отримає кошти від оренди приміщень, які зможуть використати для  заохочення педагогів. Адже робота педагогів – дуже  поважна робота, але на жаль, сьогодні, вона оцінюється не дуже поважно. Тому й радію, що в “Колібрі” можна поєднати ці складові.

Кошторисна вартість комунального дитячого садочка “Колібрі” становить 23-24 млн. грн. На сьогодні, будівельною компанією “Синергія” вже витрачено більше 13 млн. грн.  Хочу зазначити, що це кошти,  які “Синергія” вкладає у Фонд соціального розвитку міста. Це хороший приклад співпраці між будівельною компанією і містом.

Про людей, які будують для діток “Колібрі”

Показуючи  територію  майбутнього садочка, Ігор Оверко водночас спілкується з виконробами, будівельниками, електриками. Роздає вказівки, кепкує і просто почувається щасливим від роботи, яку любить. “Я зі всіма нормально спілкуюся. Це дуже хороші люди. Хороші фахівці. Розумієте, є люди, які за своє життя пройшли чудову школу будівництва. Це фахівці, які вчилися ще при союзі. Але  є й молоді люди, які сформувалися вже в  сучасних умовах як будівельники. Це дуже вдале поєднання – люди з досвідом знають норми і правила, а сучасна молодь демонструє швидкі рішення при зміні правил гри. Ось такий симбіоз,  як ми називаємо “Синергію”, дає можливість знаходити нам найкращі рішення для виходу з будь якої ситуації”.  Тут трудяться будівельників з усієї України. Знаю всіх особисто. З кожним можна поговорити, порадитися. Часто дають слушні поради. Таке спілкування приносить мені  задоволення. Фактично, я в процесі прийняття всіх рішень по будівництву і знаю кожну проблему.

Про інтригу та сюрпризи

Керівник будівельної компанії Ігор Оверко тримає інтригу щодо несподіванок та сюрпризів під час відкриття “Колібрі”. 1 вересня, на Вас чекатиме багато приємних несподіванок! Будуть  цікаві мистецькі проекти, впевнений, що  і батьки, і діти будуть приємно здивовані. Будівельній компанії “Синергія”  цікаво робити ось таке, чого ніхто до нас не робив. Наприклад,  на одному з будинків “Синергії 2″, коло дитячого майданчика  є сучасний мистецький мурал з улюбленими дитячими героями. Діти із задоволенням поспішають на цей майданчик. Тому, чекайте на несподіванки!”.

Для батьків, які бажають записати діток у “Колібрі” варто сказати, що в приміщенні міської ради, у центрі надання адмінпослуг, Любов Шустер – виконувач обов’язків завідувача ДНЗ надасть всю необхідну інформацію. Також триває підбір персоналу.

Розмову записала, Зореслава Подольська

Bookmark the permalink.

Comments are closed.