Відзавтра Ірпінський ліцей інноваційних технологій іде на «дистанційку» через COVID

1589465121_laptop-code-programming-computer-browser-research

Уже відзавтра учні Ірпінського ліцею інноваційних технологій перейдуть на дистанційне навчання у зв’язку з розповсюдженням коронавірусу. На сьогодні вісім класів закладу вже перебувають на самоізоляції через захворювання ліцеїстів. Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV з посиланням на коментар начальника управління освіти та науки Ірпінської міськради Олега Білоруса.

«На жаль, ситуація стрімко погіршується у всіх школах нашої громади. Якщо ще у п’ятницю ми мали 21 офіційно підтверджений випадок захворювання школярів на коронавірус, то сьогодні, у понеділок, їх уже 56! Також хворіє 38 учителів. Багато дітей і педагогів ще чекають результатів тестів, тому прогнозую, що до кінця тижня ця цифра значно зросте. Не виключаю, що на дистанційку будуть переходити й інші заклади», – зазначив Білорус.

За його словами, зараз 40 класів шкіл Ірпінської громади перебувають на самоізоляції через COVID-19. Найбільше – в ліцеї №3 (13 класів), школі №17 (8 класів) і школі №12 (4 класи).

«Тут проблема не лише в коронавірусі. Діти зараз масово хворіють і грипом, і ГРВІ. От сьогодні у громаді 1019 учнів не прийшли в школи через захворювання. Багато хто не робить тестування, тому ми не маємо чіткої картини… Я дуже прошу батьків залишати дітей із найменшими ознаками застуди вдома, не відпускати їх у колектив, адже і коронавірус, і грип поширюються зараз дуже швидко», – наголосив начальник управління.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.