Інвестиційна група «MOLODIST» відзвітувала про хід будівництва ЖК «ОЛІМП»

IMAGE 2022-01-23 15:02:30

В житловому комплексі «ОЛІМП», що зводиться інвестиційною групою «MOLODIST»  у місті Ірпінь біля Ірпінської набережної, активно триває будівництво. Будівельники продовжують роботу над цегляною кладкою другого будинку: в секції № 1.1  здійснюють цегляну кладку 4-го поверху, у секції № 1.2 завершено цегляну кладку 7-го поверху, облаштовується плита перекриття. Про це повідомляють на офіційному сайті інвестиційної групи.

Житловий комплекс «Олім» розташований поруч з чудовим місцем для відпочинку, прогулянок та зайняття спортом – набережна річки Ірпінь.Тут облаштований простір для прогулянок з чудовими зонами відпочинку, спортивними майданчиками та велодоріжками.

IMAGE 2022-01-23 15:02:35

“На всій території комплексу передбачений ландшафтний дизайн, алеї для прогулянок, місця для відпочинку дорослих і дітей, а також гостьовий та наземний паркінг.  Територія комплексу закрита від сторонніх відвідувачів і знаходиться під цілодобовою охороною і відеоспостереженням”, – йдеться у повідомленні.

IMAGE 2022-01-23 15:02:37

Нагадаємо, інвестиційна група «Молодість» –  компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні  рішення  та  унікальні технології проектування  і створення нерухомості. 

Наразі компанія споруджує житлові комплекси Ірпеня та Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “IRPIN City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також реалізувала найкращі  інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.