В Ірпінській міській раді спростовують інформацію про “наглядача” від Парцхаладзе

Нового першого заступника, який буде “наглядачем” від Парцхаладзе у міського голови Ірпеня Володимира Карплюка, не буде. Це підтвердив “Правді Ірпеня” радник мера та керівник фракції “Нові обличчя” Максим Плешко.

“Це абсолютно фейкова інформація! Жодних подібних рухів в оточенні міського голови Ірпеня Володимира Карплюка немає і не буде”, – наголосив Плешко.

Нагадаємо, напередодні  інтернет-видання “Киеввласть” опублікувало матеріал про плітки у кулуарах Київоблдержадміністрації. Ніби-то після того, як міський голова Ірпеня Володимир Карплюк  повернувся із відпустки, йому довелося в дечому поступитися і таким чином домовитися з “сильними світу цього”. Мова йшла саме про призначення першим заступником Карплюка “наглядача” від Лева Парцхаладзе – першого заступника голови КОДА. І саме новий заступник наче б то відкриє восени реконструйовану центральну площу міста.

13942510_10209847055563878_1454062314_n

“Насправді ж бачимо те, що атака на Карплюка не вийшла, прокуратура пред’явити нічого не може, тому що нічого й немає. Але всі розуміють, що за цим стоїть Парцхаладзе. Тому тепер його політтехнологи намагаються подати все так в колах обізнаних людей, що, мовляв, вони чогось добилися”, – прокоментував Плешко.

Також радник мера повідомив, що інформація про те, що його наче б то Володимир Карплюк “відправив у прості депутати” теж абсолютна неправда.

“Коли переді мною постав вибір залишатися керуючим справами чи бути депутатом та радником міського голови, я вибрав останнє. У такому статусі мені більш комфортно, адже я відчуваю себе більше політиком, аніж чиновником. Я можу бути вільним у своїх висловлюваннях та оцінках. Якби мені зараз запропонували бути заступником міського глови, то я б однозначно відмовився”, – каже Плешко.

Слід нагадати, що саме Лева Парцхаладзе вважають причетним до роздутих скандалів довкола Володимира Карплюка. Як зазначав сам мер Ірпеня, тим, хто сидить вище, не подобається, що Карплюк не йде і не буде йти у них на повідку.

Лев Парцхаледзе є президентом групи компаній “XXI вік”, власником інформаційного порталу “Стоп корупція”, торгівельної мережі “Квадрат”, мережі ресторанів швидкого харчування “Швидко”, столичних ресторанів “Первак”, “Царське село”, “СРСР”, “Тарас”, “Корона”, офісів у Києві та великих містах України, мережі 3-5-зіркових готелів, багатофункціональних комплексів тощо. У 2011 році Лев Парцхаладзе був обраний президентом Конфедерації будівельників України, яка об’єднує понад 700 будівельних компаній та профільних союзів.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.