В Ірпінському центрі зайнятості провели презентацію роботодавця КП УЖКГ “Ірпінь”

25 липня 2019 року в приміщенні Ірпінського міського центру зайнятості для безробітних та шукачів роботи було організовано та проведено презентацію роботодавця – КП УЖКГ “Ірпінь” Ірпінської міської ради. Про це повідомляють на офіційному сайті ради.

Під час заходу начальник відділу кадрів Леся Коваленко провела презентацію підприємства та актуальних вакансій, розповіла про умови праці, режим та характер роботи, вимоги до працівників, можливості навчання на виробництві, рівень заробітної плати та про весь пакет соціальних умов та гарантій котрі отримують працівники підприємства.

Як повідомляється, наразі потрібні водії автотранспортних засобів; робітники з благоустрою; робітники з комплексного прибирання та утримання будинків; машиністів трактора; електрогазозварювальників; слюсарів з ремонту автомобілів; слюсарів-сантехніків тощо. 

“Щоразу переконуємося, що такі заходи сприяють досягненню спільної мети, а саме оперативному підбору кадрів на замовлення роботодавців, для забезпечення стабільності ринку праці та вирішення проблем зайнятості населення”, – йдеться у повідомленні.

  • Якщо Вас зацікавила більш детальна інформація та контактні дані вищезазначеного підприємства, звертайтесь до Ірпінського міського центру зайнятості за тел. (04597)60-592.

Нагадаємо, що нещодавно в Ірпінському міському центрі зайнятості відбулась робоча зустріч з представником Національної поліції України. Її провели для налагодження співпраці та допомоги в укомплектуванні кадрами.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.