Ірпінський центр зайнятості налагоджує співпрацю з Національною поліцією

В Ірпінському міському центрі зайнятості 24 липня відбулась робоча зустріч з представником Національної поліції України. Її провели для налагодження співпраці та допомоги в укомплектуванні кадрами. Про це повідомляють на офіційній сторінці Центру у соцмережі.

В обговоренні питань співпраці щодо добору кандидатів на службу в поліції  брали участь в. о. директора Ірпінського центру зайнятості Петро Левчук та інспектор сектору кадрового забезпечення Ірпінського ВП ГУ НП у Київській області Яна Керекеслер. 

За словами Петра Левчука, сьогодні службою зайнятості впроваджуються нові ефективні механізми самопрезентації як роботодавців так і шукачів роботи. В режимі он-лайн – це використання відеорезюме, відеовакансій, презентацій роботодавців та нових он-лайн співбесід за допомогою скайп-зв’язку для тих, хто шукає місце роботи або ж пропонує його. 

Також в. о. директора Ірпінського центру зайнятості розповів про послуги служби зайнятості, електронні сервіси, інноваційні підходи в діяльності та можливості щодо укомплектування підрозділів поліції необхідними кваліфікованими кадрами. 

Яна Керекеслер вказала на необхідність співпраці з Ірпінським міським центром зайнятості щодо добору кандидатів на службу в поліції, організації спільних заходів, розповсюдження інформаційних матеріалів.  

В процесі зустрічі було прийнято рішення про проведення презентації зазначеного  роботодавця, яка пройде 6 серпня 2019 року в 11:00 в приміщенні Ірпінського МЦЗ. Актуальною презентація буде для клієнтів служби зайнятості та шукачів роботи.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.