В Ірпені з’явились спеціальні поїлки для безпритульних тварин

В Ірпені за ініціативи керівника КП “Служба захисту та лікування тварин” Ірини Мурги і силами ГО “Центр захисту тварин” встановлено перші 17 поїлок для безпритульних тварин. Про це повідомляє Ірпінський вісник. 

“Сьогодні, коли на вулиці стоїть спека, дуже багато звернень громадян щодо порятунку тварин стосується того, що бездомні собаки, коти і навіть птахи просто гинуть від зневоднення. Скільки разів достатньо було лише напоїти знесилену тварину, щоб вона мала можливість прийти до тями! На жаль, у нашому місті їм немає куди прийти, щоб напитися. Якщо з їжею люди допомагають, то з водою – значно рідше”, – розповідає Ірина Мурга.

Щоб зарадити цій ситуації, у різних місцях Ірпеня встановлені спеціальні поїлки. Побачити їх і наповнити водою можна на вокзальній площі з обох сторін залізничної дороги, у парках “Центральному”, “Дубки”, “Покровському”, ім. В. Правика та в деяких інших зелених зонах.

“Поки  що ми охопили тільки ці точки, але плануємо встановити більше. Найближчим часом спробую це зробити”, – поділилася планами Ірина Мурга.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.