Христюк розповів, якою буде набережна після реконструкції

В Ірпені продовжуються роботи по облаштуванню набережної вздовж річки Ірпінь. Про це розповів перший заступник ірпінського міського голови Дмитро Христюк.  

«Ірпінська набережна стане ще одним улюбленим місцем для прогулянок і відпочинку.  Отже, після закінчення робіт ірпінчани отримають гарну набережну, де матимуть змогу комфортно і цивілізовано провести дозвілля з сім’єю і друзями», – написав Христюк у соцмережі. 

На ірпінській набережній буде: дорога з паркомісцями та пішохідна зона; велодоріжка; чисті, облаштовані пляжні території; освітлення; цілодобова охорона; лодочна станція та спеціальні місця для рибалок; нові зелені зони з додатковими зеленими насадженнями; зона BBQ та дитячий майданчик; альтанки, лавочки, столики та інші зони відпочинку біля води.

«Впевнений, що це місце стане одним з улюблених не лише для ірпінчан, а й для гостей міста. І наголошую, що набережна залишиться виключно у комунальній власності територіальної громади м. Ірпеня. Не зважаючи на політичні інтриги, наклепи, та штучні перепони ми продовжуємо робити свою роботу»,- підкреслив Дмитро Христюк.  

Bookmark the permalink.

Comments are closed.