В Ірпені з’явився ще один світлофор нового зразка (відео)

В Ірпені, на перехресті вулиць Київська-Університетська, запрацював світлофор нового зразка. Він обладнаний світлодіодами по всій конструкції. Це вже другий такий світлофор у місті. Інший встановили два роки тому на перехресті вулиць Соборної та Тургенівської.

Сергій Палеолог, директор ТОВ «Комплексні інженерні системи»:

«На даний час тривають роботи з влаштування світлодіодного дублюючого підсвічування. Це LED-підсвітка, яка додасть безпеки, додасть комфорту руху на перехресті для пішоходів, для автомобілістів ну і безумовно – головне для дітей і батьків біля дитячого садочку».

Під час бойових дій на території Ірпеня майже всі світлофори міста були пошкоджені. Наразі працівники компанії «Комплексні інженерні системи» дали «друге життя» вже дев’яти об’єктам.

Сергій Палеолог, директор ТОВ «Комплексні інженерні системи»:

«Взагалі ми майже всі об’єкти відремонтували – в тому числі аналогічний об’єкт, який має світлодіодну підсвітку та дублювання сигналів світлофорів на перехресті Соборна-Тургенівська».

Новий світлофор на відміну від свого «турецького двійника» має автоматичну дугоподібну конструкцію від українського виробника. Невдовзі тут планується ремонт тротуарів, після чого компанія «Комплексні інженерні системи» встановить таку ж освітлювальну LED-бруківку як на перехресті Соборна-Тургенівська.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.