В Ірпені відзначили Міжнародний день людей похилого віку

Сьогодні, 1 жовтня, у Центральному будинку культури в Ірпені відбулися урочисті заходи з нагоди Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана. Про це повідомляється на офіційній сторінці Управління праці та соціального захисту ІМР у соцмережі.

Свято розпочалося з привітань шановних гостей. Із привітанням виступив перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин, побажав всім присутнім здоров’я, радості і довголіття, відмітив у своєму виступі важливість таких заходів, висловивши надію, що подібні зустрічі матимуть місце і надалі. Нагародили медалями “За заслуги перед містом”, вручили санаторно-курорні путівки.

Радісно зустрічали присутні виступ гурту “Веселі музики”, який подарував глядачам чудові українські пісні та гарний настрій.
Гості свята висловили щиру подяку за організований захід та отриманий позитивний заряд енергії, а також, можливість згадати безтурботну молодість.

“Затишна атмосфера, гарний настрій, приємне спілкування та зустрічі з друзями і знайомими – все це було хвилююче та бажане для кожного із присутніх в залі. Було приємно бачити усміхнені обличчя, а в очах іскорки любові і тепла”, – йдеться у повідомленні.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.