В Ірпені показали проект підземного переходу

В Ірпені оприлюднили проект підземного переходу, який планують реалізувати вже до наступної осені. Про це повідомила в.о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй. 

“Проект капітального ремонту готовий. Його виготовлення та експертиза профінансовані з міського бюджету. Проект передбачає водовідведення, антивандальне освітлення, оздоблення стін, стелі та підлоги, а також можливість комфортного пересування людей із обмеженими можливостями”, – розповіла Попсуй.

Проектна документація уже передана директору регіональної філії “Південно-Західна залізниця” ПАТ “Укрзалізниця” Роману Веприцькому. “Він пообіцяв, що Укрзалізниця візьметься за реконструкцію ірпінського підземного переходу влітку наступного року. При цьому поставив співпрацю з Ірпенем у напрямку безпеки містян у приклад іншим містам”, – заявила Анастасія Попсуй.

Як відомо, учора в Ірпені відбулося відкриття нового наземного переходу через залізницю.  Він повністю безпечний для пішоходів: про наближення потяга попереджає звукова сигналізація та світлофори. Для людей із обмеженими можливостями передбачено спеціальну тактильну плитку. Встановлено сучасне лед-освітлення та відеоспостереження.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.