Топ 5 перукарень Ірпеня

Сьогодні салони краси та перукарні надають десятки послуг, які повинні бути не тільки високої якості, але і безпечні для здоров’я, бо прирівнюються до медичних маніпуляцій. Не можна сказати, що відвідування салонів краси обов’язково обернеться для вас яким-небудь захворюванням, проте всі вони є потенційно небезпечними щодо ризику зараження стафілококовими, стрептококовими, грибковими інфекціями, гепатитами В та С, ВІЛ і іншими захворювання. Тому кореспонденти “Правди Ірпеня” вияснили де ж в нашому місті отримати якісні, а головне –  безпечні послуги.

1. Paradise

Салон краси “Paradise” запрошує Вас зануритися в райський світ краси, стилю та вишуканих емоцій і довірити турботу про Вашу зовнішність професіоналам. Цей салон краси пропонує повний комплекс процедур по догляду за собою, поєднуючи в своїй діяльності такі напрямки: всі види перукарських послуг, процедури по догляду за шкірою обличчя і тіла, корекція фігури, естетична косметологія, манікюр і педикюр, а також лазерне видалення шрамів, рубців, шліфування шкіри на апараті CO2. Є можливість купівлі професійних засобів від найкращих виробників. Всі матеріали і препарати, що використовуються в процесі надання послуг, мають державні сертифікати відповідності, а норми санітарної служби, правила дезінфекції та стерилізації інструментів дотримуються невідступно. Процедури і послуги здійснюються тільки з використанням одноразових матеріалів. Салон краси також є салоном-ескпертов L’oreal Professionnel.

Адреса: м. Ірпінь, вул. Університетська, 2Р

Години роботи: пн-вс 10:00 – 20:00

Контактні телефони: +38 (096) -6-5555-36, +38 (093) -03-5555-4

e-mail: [email protected]

2. Beauty Stars

Beauty Stars – це місце, в якому будь-яка жінка може перевтілитися, стати ще привабливішою, підкреслити свою природну красу, значно покращити стан шкіри, волосся, нігтів. І результат візиту безпосередньо залежить від рівня фахівців, які працюють в салоні. Beauty Stars – це не просто ще одна перукарня або салон краси в м. Ірпінь. Це місце, де працюють дипломовані майстри, професіонали з багаторічним досвідом роботи, які постійно покращують свої навички за допомогою майстер-класів, курсів підвищення кваліфікації та навчання в іменитих майстрів індустрії краси. Перевагами є: зручне для клієнтів розташування в центрі Ірпеня, повний спектр послуг по створенню та підтриманню краси, майстри з величезним досвідом роботи, використання якісних професійних матеріалів та інструментів, подарункові сертифікати. Серед послуг – парихмахерські та нігтеві послуги, косметологія лиця і тіла, візаж, нарощування вій, мікроблейдинг брів.

Адреса: м. Ірпінь, вул. Соборна, 118/19

Контактні телефони: 068 717 77 99, 093 717 77 99

Години роботи: пн-вс  9:00 до 20:00

Cайт: https://beauty-stars.com.ua

3. VIVA

VIVA – це сучасний салон краси в Ірпені з домашньою атмосферою і затишком. Працюють висококваліфіковані майстри, які володіють останніми технологіями і тенденціями в перукарському мистецтві, ніхтьовому сервісі, косметології, в мистецтві масажу. Майстри салону VIVA постійно проходять підвищення кваліфікації на професійних майстер-класах та семінарах. Атмосфера в салоні розслабляюча –  вишуканий інтер’єр, легка музика, чашечка запашної кави перенесуть Вас в світ гармонії, краси і здоров’я. Ваші діти не будуть нудьгувати, поки ви займаєтеся собою. Для них в салоні передбачено особливе дозвілля. Є можливість купівлі подарункового сертифікату. Також є акції: тільки в Салоні краси VIVA Ваш День народження триває 3 дні, знижки до Дня народження -20% на всі послуги. Після стрижки з фарбуванням роблять укладку в подарунок. При покритті нігтів гель-лаком і манікюрі знижка на зняття гель лаку -50% від ціни в прайсі.  Для пенсіонерів – знижка 20% на будь-яку стрижку.  При повній оплаті курсу антицелюлітного, загального або лимфодренажного масажу одна процедура масажу в подарунок.

Адреса: м Ірпінь вул. Університетська, буд. 2/1, корпус “В”

Телефони: (097) 40-90-220, (066) 176-20-60 

E-mail: [email protected]

Години роботи: пн-вс 9-00 – 20-00

Сайт: https://salonviva.com.ua

4. Віланж

Віланж – салон краси з домашньою атмосферою. Для того, щоб підкреслити вашу унікальність, природну красу і привабливість, надають повний спектр послуг, а саме: перукарські послуги, нігтьовий сервіс, депіляція і шугарінг, масаж, апаратна косметологія, розробляють програму схуднення для кожного клієнта з урахуванням всіх його анатомічних особливостей і побажань. Консультації проводяться безкоштовно за попереднім записом. Доступність за цінами і результативна робота вас приємно здивують.

Адреса: м. Ірпінь, вулиця Університетська 2ф/1

Телефон: 067 489 7923

Сайт: https://salon-vilang.business.site

Години роботи: пн-вс 10-00 – 20-00

5. Шедевр

Салон краси Шедевр пропонує вам відпочинок душею і тілом, релаксацію і оновлення. Високий рівень сервісу у виконанні майстрів своєї справи. В салоні надають  повний спектр послуг в області індустрії краси: манікюр, педикюр, косметологія обличчя та тіла, стилісти-перукарі, масаж. Щодо перукарні, то крім стандартних послуг в догляді за волоссям до уваги відвідувачів пропонуються сучасні нововведення, спрямовані на поліпшення стану і зовнішнього вигляду волосся:

– Ламінування – нанесення на волосся спеціального покриття. Завдяки чому вони перестають сплутуватися, стає блискучим і важкими.

– Гаряча стрижка – січені кінчики волосся зістригали ножицями, розігрітими до певної температури. Це оплавляє місця пошкодження, запобігаючи подальшому руйнуванню.

– Фібропластіка – інноваційна процедура по пластичному відновленню волосся.

– Імуностимуляція – виявлення і харчування пересушені волосяних ділянок.

Адреса: м. Ірпінь, вул. Центральна 45

Графік роботи: пн-вс  9:00 до 20:00

Телефон: +38 (096) 13-15-690

Сайт: http://shedevr-irpin.com.ua

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.