У Коцюбинському активно тривають роботи з благоустрою

У селищі Коцюбинське продовжують працювати над благоустроєм. Про це розповів виконуючий обов’язки селищного голови Сергій Даніш.

На новому асфальтному покритті вулиці Бакала з’явилася дорожня розмітка. Також навели порядок на одному з узбіч вулиці – завезли чорнозем, висадили кущі, засіяли траву. Незабаром почнуться роботи з благоустрою й на іншому боці.

Крім того, добігає завершення ямковий ремонт доріг. “Наступного тижня, за сприятливих погодних умов, плануємо завершити. Також почали облаштування тротуару в провулку Залізничному – тепер мешканцям селища буде зручніше діставатися вокзалу і центру Коцюбинського”, – додав Даніш.

Нагадаємо, нещодавно у селищі капітально відремонтували дорогу по вул. Бакала. Минулого року уже заасфальтували її значну частину. На цій вулиці також оновили водогін – стару азбестову трубу замінили на нову сучасну. Окрім робіт на вулиці Бакала, відновлюють дорожню розмітку по всьому селищу.

Також у селищі нещодавно почали висаджувати нові зелені насадження – кущі форзиції та спіреї, саджанці платану. Розпочали санітарну обрізку аварійних дерев.  Також наразі у Коцюбинському активно облаштовують новий сквер.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.