Карантин – не привід зупинятись: у Коцюбинському тривають роботи з благоустрою

Не зважаючи на карантин, у Коцюбинському продовжують покращувати благоустрій. Про це повідомив виконуючий обов’язки селищного голови Сергій Даніш.

“Наша команда переконана, карантин – це зовсім не привід зупиняти розвиток Коцюбинського! Тому зараз у селищі триває чимало роботи, зокрема із благоустрою. Ми почали висаджувати нові зелені насадження – кущі форзиції та спіреї, саджанці платану. У районі ДОЗу облаштовуємо невеликий сквер. Розпочали санітарну обрізку аварійних дерев”, – розповів Сергій Даніш.

Очільник селища також повідомив, що зовсім скоро візьмуться за благоустрій прибудинкових територій. А також невдовзі почнеться ямковий та капітальний ремонт доріг. “Дякую працівникам УЖКГ “Біличі”, які щодня працюють на благо рідного Коцюбинського!”, – додав Даніш.

Нагадаємо, Коцюбинська селищна рада виділила 350 000 грн на потреби Коцюбинської амбулаторії сімейної медицини. Також 300 000 грн виділено на закупівлю продуктових наборів для одиноких людей похилого віку, які мешкають у Коцюбинському.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.