У Коцюбинському провели толоку

Сьогодні в Коцюбинському в парку біля Будинку культури проходила толока. Депутатський корпус та мешканці селища долучилися до спільного прибирання. Про це повідомив депутат Коцюбинської селищної ради Сергій Даніш. 

“Кожен, хто вийшов на толоку, зробив великий внесок у спільну справу. Адже чистота – це, перш за все, показник поваги до селища в якому ми живемо. І чим більше учасників долучити до цього процесу, тим більша ймовірність того, що завтра на цьому місці з’явиться менше сміття. Я щиро дякую всім небайдужим мешканцям за активну участь”, – зазначив Даніш. 

Нагадаємо, що нещодавно під головуванням Сергія Даніша відбулася  розширена нарада з керівниками підприємств, установ та організацій селища. Дана нарада була проведена для обговорення проблемних питань селища та знаходження шляхів їх вирішення. 

Після наради представники селища поїхали в Ірпінську міську раду та НАК “Нафтогаз України” вирішувати питання теплопостачання, яке є найболючішим для мешканців селища. В НАК “Нафтогаз України” досягли певних домовленостей, щоб отримати ліміти на газ. Для остаточного вирішення цього питання в найближчий час буде проведена сесія Коцюбинської селищної ради. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.