В Ірпені привітали соціальних працівників

2 листопада в Ірпені з нагоди Дня працівника соціальної сфери України відбулося нагородження працівників соціальних служб. В.о. міського голови Анастасія Попсуй, перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин, заступник Ірпінського міського голови Олена Чернявська привітали працівників соціальної сфери з професійним святом. Про це повідомляють на офіційному сайті Ірпінської міської ради. 

 “Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла і зігріта співчуттям та любов’ю до ближнього. Дякуємо вам за те, що допомагаєте людям долати труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні. Нехай же ваше самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя завжди винагороджуються подякою та шаною. Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту у ваших оселях і злагоди у ваших родинах. Невичерпної життєвої енергії на важкій і благородній ниві соціального захисту людини”, – зазначила  Анастасія Попсуй.

 Варто зазначити, що у першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.