Сергій Даніш: Коцюбинське взагалі не підготовлене до зими

Нещодавно під головуванням Сергія Даніша відбулася  розширена нарада з керівниками підприємств, установ та організацій селища. Дана нарада була проведена для обговорення проблемних питань селища та знаходження шляхів їх вирішення. Під час неї виявилося, що селище взагалі не підготовлене до зими. Про це заявив депутат Коцюбинської селищної ради Сергій Даніш. 

“Після заслуховування представника УЖКГ “Біличі” виявилося, що селище взагалі не підготовлене до зими. До сьогодні питання закупівлі піщано-сольової суміші не вирішувалось. Техніка не підготовлена. Також піднімалося питання освітлення селища. Дав доручення вирішити проблеми з освітленням в найближчі дні”, – розповів Даніш. 

Також на нараді було прийняте рішення, щоб керівники підприємств, установ та організацій провели толоки 2 та 3 листопада за закріпленими ними територіями. Сергій Даніш домовився за вивіз сміттєзвалища з кладовища.

Після наради представники селища поїхали в Ірпінську міську раду та НАК “Нафтогаз України” вирішувати питання теплопостачання, яке є найболючішим для мешканців селища. “В НАК “Нафтогаз України” ми досягли певних домовленостей, щоб отримати ліміти на газ. Для остаточного вирішення цього питання в найближчий час буде проведена сесія Коцюбинської селищної ради. Нагадую, що 3 листопада о 10:00 відбудеться толока паркової зони біля Будинку культури. Запрошую приєднатися всіх охочих. Вірю, що саме з Вашою підтримкою у нас все вийде”, – зазначив Даніш. 

 
Bookmark the permalink.

Comments are closed.