У Коцюбинському подрузі Матюшиної списали 15 тисяч боргу за комунпослуги

У Коцюбинському управління житлово-комунального господарства “Біличі” безпідставно списало подрузі селищного голови Ольги Матюшиної борг за теплопостачання у розмірі понад 9 тис.грн та ще 6 тис.грн за електроенергію. Про це повідомила колишній заступник начальника УЖКГ “Біличі” Леся Петрик-Єльнікова.

На підтвердження цьому фатку Леся Петрик-Єльнікова опублікувала відповідні накази начальника УЖКГ “Біличі” та розрахунки.

“Ці документи були підписані в квітні колишнім начальником УЖКГ “Біличі” Олійником в режимі “головне, щоб Єльнікова не знала!”. От я і не знала, а потім чисто випадково їх виявила. І з того часу я неодноразово намагалась врегулювати це питання, не виносячи його на загал – відповідь регулярно чула одну і ту ж пісню: “У неї було холодно, як тобі не соромно?!!!”. Ні, шановні, мені не соромно! Так що, громадо, читайте, і робіть висновки – ми будуємо нове суспільство, чи продовжуємо кумівство та кругову поруку”, – пише Єльнікова.

Варто зазначити, що офіційною підставою для списання боргу пані Буток за теплопостачання стала начебто нульова температура у всій квартирі протягом усього опалювального періоду з жовтня по березень. Підстав для списання боргу за сплату електроенергії взагалі не наводять. Мешканці Коцюбинського обурені цією ситуацією.

 

 

Як зазначає колишній заступник начальника УЖКГ, яка на той час ще працювала на підприємстві, жодної заяви від Людмили Буток, щодо складання акту та будь-яких інших документів, які можуть бути підставою для перерахунку та списання боргу через канцелярію не було зареєстровано. Крім того, виявилося, що й до цього інциденту Людмила Буток роками не сплачувала за комунпослуги і через це судилася з УЖКГ “Біличі”.

Слід нагадати, що восени 2016 року селищний голова Ольга Матюшина безпідставно одноосібним рішенням звільнила начальника УЖКГ “Біличі” Олексія Зінкевича. З того часу, за словами депутатської більшості селищної ради та місцевих мешканців, підприємство стало повністю їй підконтрольне. Жінка на власний розсуд призначає і звільняє начальників. За цей період їх змінилося уже восьмеро!

 

Що ж до Людмили Буток, то вона є активним членом команди Ольги Матюшиної. Балотувалася в депутати під час незаконних перевиборів ради у Коцюбинському в 2016 році, однак програла чинному депутатові по округу Владиславу Євстєфєєву. За фахом жінка – бухгалтер. Під час виборчих перегонів представники Ольги Матюшиної представляли її як жінку, що дуже добре заробляє і бореться з високими тарифами за комунальні послуги.

Однак, на сьогодні, як бачимо, Людмила Буток, що активно працює в команді селищного голови відстоює лише власні інтереси. За неофіційною інформацією саме їй Ольга Матюшина довірила вести бухгалтерію УЖКГ “Біличі”, у якого на сьогодні борги у майже 30 млн.грн. У Коцюбинському говорять, що невдовзі головного бухгалтера підприємства, жінку із багаторічним досвідом роботи, збираються звільнити і на її місце взяти саме Людмилу Буток. Подругу Ольги Матюшиної уже неодноразово бачили за роботою з документами УЖКГ “Біличі”. На яких підставах їй довіряють особисту інформацію тисяч жителів селища – наразі незрозуміло.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.