Ірпінські лікарі обмінювались досвідом з лікарями-травматологами Київщини

 

16 лютого лікарі Приірпіння взяли участь в  конференції по обміну досвідом між лікарями-травматологами Київської області. Про це повідомляє Ірпінська міська рада. 

Учасників конференції привітали керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша, головний лікар КЗ “Ірпінська центральна міська лікарня” Людмила Бідула. “Ми прагнемо розвивати свою лікарню, навчати своїх лікарів, і тим самим робити доступними операції будь-якої складності для усіх жителів Приірпіння”, – зазначила організатор проекту, заступник головного лікаря з якості КЗ “Ірпінська центральна міська лікарня” Інна Раілко.

Варто зазначити, що у підсумку конференції напрацьовано попередній договір про співпрацю між Комунальним закладом “Ірпінська центральна міська лікарня” та Інститутом травматології м. Київ. Ірпінські лікарі матимуть змогу надалі навчатися та удосконалювати свої знання та вміння, обмінюватися досвідом та проводити операції з ендопротезування суглобів на базі Ірпінської міської лікарні за участі лікарів Інституту травматології м. Київ.

Нагадаємо, що  15 – 16 лютого на території Приірпіння вперше було проведено операції з ендопротезування колінного та кульшового суглобів. До сьогоднішнього дня жителі ірпінського медичного округу могли зробити дану операції в Інституті травматології м. Київ та Обласній Київській клінічній лікарні. У рамках медичного проекту ці операції виконав хірург Інституту травматології м. Київ, з багаторічним досвідом в ендопротезуванні, Т.І. Осадчук.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.