В Ірпені навчатимуть заробляти на улюбленій справі

11 березня в Ірпені пройде конференція для підприємців регіону. Організатори обіцяють учасникам багато корисної інформації, практичні заняття, цікаві знайомства та майстер-класи від професіоналів.

Взявши участь у конференції, кожен зможе дізнатися, як розпочати власну справу, що робити, щоб бізнес розвивався швидко і успішно, як вибудувати ефективний маркетинг, яка реклама працює найкраще тощо. Мета конференції, за словами організаторів, об’єднати підприємців та дати справді актуальні знання, що допоможуть вже завтра отримати клієнтів та нові можливості.

Спікерами на конференції будуть відомі фахівці Приірпіння та столиці. Зокрема, про усі нюанси маркетингу розповість засновник консалтингового агентства “Сіті Профіт” Володимир Пімєнов,  а лекцію з просування бізнесу в INSTAGRAM – Олексій Шешко, відомий блогер та спеціаліст з реклами.

Конференція відбудеться у новоствореному ірпінському коворкінг “NZ”. Дізнатись більше або забронювати місце можна на сайті freeconf.tk або на сторінці події у Фейсбук.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.